Frontier International Group - Cross the limit

Despre noi

 

Frontier International Group Cluj-Napoca este o companie cu peste 12 ani de experienta in domeniul distributiei lurifiantilor auto si industriali. Parteneriatul cu unii dintre cei mai importanti producatori de produse petroliere rafinate asigura un nivel foarte ridicat de satisfactie a clientilor nostri.
 
Disponibilitatea reprezentantilor de vanzari, livrarea rapida a comenzilor, suportul tehnic de specialitate si intreaga noastra expertiza pusa la dispozitia clientilor, definesc standardul FRONTIER.
 
Compania este de peste 5 ani cel mai mare distribuitor AGIP (ENI) din Romania, avind o excelenta acoperire atat la nivel regional cat si national.
 
Parteneriatele cu Good Year-Dunlop si alti producatori de anvelope a insemnat un pas important in alcatuirea unui pachet interesant beneficiarilor nostri, care include alaturi de produse petroliere si anvelope de cea mai buna calitate, pentru orice fel de aplicatii (auto-moto, agro, constructii si industriale)
 
Cel mai nou proiect este achizitionarea francizei PREMIO SERVICE, apartinand concernului Good Year-Dunlop, concept care impune asigurarea unor servicii (service roti, mecanica, etc.) la cele mai ridicate standarde europene.
 
Prin departamentul FrontierECO societatea noastra ofera servicii specializate de colectare, transport si depozitare de deseuri periculoase (uleiuri uzate,emulsii,etc)