Frontier International Group - Cross the limit

Lubrifianti

Agip Mud ST

Agip Mud ST

  • AGIP MUD ST  este un lubrifiant compoundat (cu substanțe grase) capabil să asigure o perfectă lubrifiere a organelor de mașini care funcționează în atmosferă foarte umedă.
  • Se folosește pentru lubrifierea organelor de mașini expuse umidității sau imersate în atmosferă de vapori saturați, cum ar fi, de exemplu, mecanismele mașinilor cu abur, ale mașinilor pentru fabricarea hârtiei etc.Proprietățile foarte bune de emulsionare chiar cu apa de mare, recomandă folosirea acestui ulei pentru lubrifierea lagărelor arborelui port-elice al navelor maritime. 

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip Vas 460

Agip Vas 460

  • AGIP VAS 460 sunt uleiuri minerale compoundate, de culoare neagră, destinate lubrifieriii cilindrilor mașinilor cu abur fără recuperarea condensatului.Este un ulei mineral simplu, folosit, în special, pentru lubrifierea cilindrilor mașinilor cu abur la care condensatul este recuperat.Indeplinesc cerințele de lubrifiere pentru cilindrii mașinilor cu abur cu circiut deschis (fără recuperarea condensului). 

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip Vas 680

Agip Vas 680

  • AGIP VAS 680 sunt uleiuri minerale compoundate, de culoare neagră, destinate lubrifieriii cilindrilor mașinilor cu abur fără recuperarea condensatului.Este un ulei mineral simplu, folosit, în special, pentru lubrifierea cilindrilor mașinilor cu abur la care condensatul este recuperat.Indeplinesc cerințele de lubrifiere pentru cilindrii mașinilor cu abur cu circiut deschis (fără recuperarea condensului). 

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip Vas 900

Agip Vas 900

  • AGIP VAS 900 sunt uleiuri minerale compoundate, de culoare neagră, destinate lubrifieriii cilindrilor mașinilor cu abur fără recuperarea condensatului.Asigură lubrifierea corespunzatoare a cilindrilor mașinilor cu abur cu circuit închis (cu recuperarea condensului). Poate fi utilizat și pentru lubrifierea diverselor componente care funcționează în condițiile existenței umidității crescute. 

Cere oferta de pret Fisa tehnica