Frontier International Group - Cross the limit

Lubrifianti

Agip Mud ST

Agip Mud ST

  • AGIP MUD ST  este un lubrifiant compoundat (cu substante grase) capabil sa asigure o perfecta lubrifiere a organelor de masini care functioneaza în atmosfera foarte umeda.
  • Se foloseste pentru lubrifierea organelor de masini expuse umiditatii sau imersate în atmosfera de vapori saturati, cum ar fi, de exemplu, mecanismele masinilor cu abur, ale masinilor pentru fabricarea hârtiei etc.Proprietatile foarte bune de emulsionare chiar cu apa de mare, recomanda folosirea acestui ulei pentru lubrifierea lagarelor arborelui port-elice al navelor maritime. 

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip Vas 460

Agip Vas 460

  • AGIP VAS 460 sunt uleiuri minerale compoundate, de culoare neagra, destinate lubrifieriii cilindrilor masinilor cu abur fara recuperarea condensatului.Este un ulei mineral simplu, folosit, în special, pentru lubrifierea cilindrilor masinilor cu abur la care condensatul este recuperat.Indeplinesc cerintele de lubrifiere pentru cilindrii masinilor cu abur cu circiut deschis (fara recuperarea condensului). 

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip Vas 680

Agip Vas 680

  • AGIP VAS 680 sunt uleiuri minerale compoundate, de culoare neagra, destinate lubrifieriii cilindrilor masinilor cu abur fara recuperarea condensatului.Este un ulei mineral simplu, folosit, în special, pentru lubrifierea cilindrilor masinilor cu abur la care condensatul este recuperat.Indeplinesc cerintele de lubrifiere pentru cilindrii masinilor cu abur cu circiut deschis (fara recuperarea condensului). 

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip Vas 900

Agip Vas 900

  • AGIP VAS 900 sunt uleiuri minerale compoundate, de culoare neagra, destinate lubrifieriii cilindrilor masinilor cu abur fara recuperarea condensatului.Asigura lubrifierea corespunzatoare a cilindrilor masinilor cu abur cu circuit închis (cu recuperarea condensului). Poate fi utilizat si pentru lubrifierea diverselor componente care functioneaza în conditiile existentei umiditatii crescute. 

Cere oferta de pret Fisa tehnica