Frontier International Group - Cross the limit

Lubrifianti

Agip 5W30 Sigma Trucksint TFE

Agip 5W30 Sigma Trucksint TFE

AGIP SIGMA TRUCKSINT TFE este un lubrifiant multigrad, complet sintetic,  de tip UHPD (Ultra High Performance Diesel oil) destinat  motoarelor Diesel supraalimentate  care functioneaza în conditii grele de exploatare si asigura reducerea consumului de combustibil. Uleiul asigura intervale de schimb prelungite.
Este alegerea ideala pentru acele utilizari (în special pentru autovehiculele cu remorci) pentru care este necesar un ulei cu calitate excelenta. 
 

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Eni 10W40 Sigma Ultraplus TFE

Eni 10W40 Sigma Ultraplus TFE

  • AGIP SIGMA ULTRA PLUS TFE  este un ulei sintetic pentru motoarele cu performante si solicitari ridicate,  care echipeaza autovehiculele comerciale, în special acelea cu motoare Diesel din noua generatie, dotate cu sisteme de tratare a gazelor de evacuare (filtre cu particule, catalizator).                            

 
 

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Eni 10W40 i-Sigma Performance E4

Eni 10W40 i-Sigma Performance E4


Eni i-Sigma performance E4 10W-40 este un lubrifiant sintetic destinat motoarelor diesel care functioneaza ?n conditii foarte severe. Asigura perioade lungi de utilizare ?ntre intervalele de schimb si reducerea consumului de combustibil.  

Cere oferta de pret
Eni 10W40 i-Sigma Special MB

Eni 10W40 i-Sigma Special MB


Eni i-Sigma special MB 10W-40 este un ulei multigrad sintetic, destinat lubrifierii motoarelor diesel grele care functioneaza ?n conditii severe. Produsul permite perioade lungi ?ntre schimburi si economie de combustibil.   

Cere oferta de pret
Eni 5W30 i-Sigma Top

Eni 5W30 i-Sigma Top


Eni i-Sigma top 5W-30 este un lubrifiant sintetic destinat motoarelor diesel care functioneaza ?n conditii extrem de severe si garanteaza o reducere ?nsemnata a consumului de combustibil. Asigura perioade lungi de utilizare ?ntre intervalele de schimb prevazute de constructori.Asigura pornirea extrem de usoara la temperaturi scazute. 

Cere oferta de pret
Eni 10W40 i-Sigma Top

Eni 10W40 i-Sigma Top


Eni i-Sigma top 10W-40 este un lubrifiant sintetic destinat motoarelor diesel care functioneaza ?n conditii extrem de severe si garanteaza o reducere ?nsemnata a consumului de combustibil. Asigura perioade lungi de utilizare ?ntre intervalele de schimb prevazute de constructori. Uleiul este recomandat pentru majoritatea motoarelor diesel si, ?n particular, pentru motoare Scania.  

Cere oferta de pret
Eni 5W30 i-Sigma Top MS

Eni 5W30 i-Sigma Top MS


Eni i-Sigma top MS 5W-30 este un lubrifiant sintetic cu performante ridicate, pentru autovehicule comerciale puternic ?ncarcate dotate, ?n special, cu motoare Diesel cu sisteme de tratare a gazelor de esapare (EURO V). Produsul asigura intervalele maxime de schimbare a uleiului impuse de constructori si garanteaza o reducere ?nsemnata a consumului de combustibil. Asigura pornirea extrem de usoara la temperaturi scazute. 

Cere oferta de pret
Eni 10W30 i-Sigma Top MS

Eni 10W30 i-Sigma Top MS


Eni i-Sigma top MS 10W-30 este un lubrifiant sintetic cu performante ridicate, pentru autovehicule comerciale puternic solicitate dotate, ?n special, cu motoare Diesel cu sisteme de tratare a gazelor de esapare (EURO V). Produsul asigura intervalele maxime de schimbare a uleiului impuse de constructori si garanteaza o reducere ?nsemnata a consumului de combustibil.Este destinat, ?n special motoarelor Volvo si Caterpillar. 

Cere oferta de pret
Eni 10W40 i-Sigma Top MS

Eni 10W40 i-Sigma Top MS

 
Eni i-Sigma top MS 10W-40 este un lubrifiant sintetic cu performante ridicate, pentru autovehicule comerciale puternic solicitate dotate, ?n special, cu motoare Diesel cu sisteme de tratare a gazelor de esapare (EURO V). Produsul asigura intervalele maxime de schimbare a uleiului impuse de constructori si garanteaza o reducere ?nsemnata a consumului de combustibil.Poate fi utilizat si pentru motoare Diesel stationare sau care functioneaza cu gaze. 

Cere oferta de pret
Eni 10W40 i-Sigma Universal

Eni 10W40 i-Sigma Universal


Eni i-Sigma universal 10W-40 este un lubrifiant sintetic multigrad, pentru motoare diesel puternic solicitate,  care asigura perioade lungi de utilizare ?ntre intervalele de schimb. Uleiul poate fi utilizat ?n motoarele diesel sau pe benzina care echipeaza autovehiculele destinate transportului urban de pasageri sau de marfuri care opereaza ?n conditii cu opriri si porniri frecvente, sau ?n motoarele diesel supraalimentate ale autoturismelor. 

Cere oferta de pret