Frontier International Group - Cross the limit

Lubrifianti

Agip 2T Touring 15W20

Agip 2T Touring 15W20

 • AGIP 2T TOURING este un lubrifiant semi-sintetic, pentru motoare cu performanțe ridicate, răcite cu apă sau aer, cum ar fi cele care echipează scuterele moderne. Deși este formulat pentru motoarele în doi timpi cu injecție de ulei, poate fi folosit și în amestec cu combustibilii mai grei și cu benzinele neetilate.  
   

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T Mix

Agip 2T Mix

 • AGIP MIX 2T este un lubrifiant modern pentru prepararea separată, sau nu, a amestecului pentru motoarele în doi timpi folosite pentru scutere, motoare mici agricole, răcite cu aer sau apă. Produsul poate fi folosit și la prepararea amestecului cu benzină fără plumb.Culoare rosie.
   

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Eni 2T i-Ride Moto

Eni 2T i-Ride Moto

 • Eni i-Ride moto 2t  este un lubrifiant sintetic, cu emisie scăzută de fum, destinat motoarelor ?n doi timpi cu puteri ridicate care echipează motocicletele folosite ?n competiții. Este formulat cu cele mai bune uleiuri sintetice de bază și aditivi specifici sub formă de pachet care asigură performanțe excepționale ?n serviciu.Produsul poate fi folosit cu sau fără preamestecare și asigură performanțe superioare ?n utilizare pe șosea și tot-teren. 

Cere oferta de pret
Eni 2T i-Ride PG

Eni 2T i-Ride PG

 • Eni i-Ride PG 2t este un lubrifiant sintetic cu emisie scăzutăde fum,  destinat motoarelor ?n doi timpi ale motocicletelor folosite ?n regim stradal sau ?n competiții. Este formulat cu cele mai bune uleiuri de bază sintetice și un pachet special de aditivi care asigură performanțe excepționale ?n serviciu.Produsul poate fi folosit cu sau fără preamestecare. 

Cere oferta de pret
Agip 2T City Tec

Agip 2T City Tec

 • AGIP CITY TEC 2T este un lubrifiant cu un grad foarte redus de emisii sub formă de fum, destinat motoarelor în doi timpi de ultimă generație care echipează scuterele. Este formulat cu cu componenți sintetici speciali și este utilizabil pentru motoarele răcite cu aer sau lichid.Este formulat, în special, pentru sistemele cu injecție de ulei dar poate fi folosit și în condiții de preamestecare. Produsul poate fi folosit și cu benzină fără plumb.Lubrifiantul a fost formulat special pentru a îndeplini cerințele specificațiilor  grupului PIAGGIO pentru modelele fabricate, în scopul asigurării unor performanțe maxime,  dar poate fi utilizat și pentru lubrifierea motocicletelor și scuterelor produse de alți fabricanți. 
   

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T Racing Plus SAE 40

Agip 2T Racing Plus SAE 40

 • AGIP 2T RACING PLUS este un lubrifiant complet sintetic, pentru utilizare în motoarele în doi timpi cu solicitări foarte mari. Este formulat cu cele mai bune uleiuri sintetice și un pachet specific de aditivi care îi asigură performanțe excepționale în serviciu. Produsul este destinat lubrifierii motoarelor în doi timpi cu puteri ridicate dotate cu sisteme automate de injecție sau preamestecare a uleiului.Poate fi folosit și cu benzine fără plumb. 
   

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T / SM

Agip 2T / SM

 • AGIP 2T/SM este un lubrifiant parțial sintetic, cu auto-amestecare, formulat pentru utilizare în motoarele ușoare în doi timpi, răcite cu aer. Poate fi folosit și la prepararea manuală a amestecului. 
   

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T Auto Syntol 3011 15W30

Agip 2T Auto Syntol 3011 15W30

 • AGIP AUTO SYNTOL 3011 este un lubrifiant complet sintetic, pentru utilizare în motoarele în doi timpi ale ambarcațiunilor nautice. Este formulat cu aditivi fără cenușă și ulei de bază biodegradabil și care asigură reducerea considerabilă a fumului din gazele eșapate.Produsul este destinat lubrifierii motoarelor în doi timpi cu puteri ridicate dotate cu răcire cu aer sau apă.Lubrifiantul, cu autoamestecare, poate fi folosit și cu benzine fără plumb. 
   

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T City

Agip 2T City

 • AGIP CITY 2T este un lubrifiant  semisintetic  cu un nivel foarte scăzut al  emisiei de fum, destinat scuterelor de ultimă generație, cu motoare în doi timpi răcite cu aer sau cu  apă.Este un produs formulat special pentru utilizarea în motoare dotate cu sistem de amestec separat (sistem de injecție al uleiului), însă poate fi utilizat la fel de bine  și în lubrifierea cu pre-amestecare. Produsul poate fi folosit și pentru  amestecare cu benzină fără plumb. 
   

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T City Hi Tec

Agip 2T City Hi Tec

 • AGIP CITY HI TEC 2T este un lubrifiant sintetic, cu grad redus de emisii sub formă de fum, destinat motoarelor în doi timpi cu puteri specifice ridicate, formulat cu uleiuri de bază sintetice de calitate ridicată și un pachet specific de aditivi care să asigure produsului calități excepționale.Este destinat celor mai solicitate motoare în doi timpi răcite cu aer sau apă, dând rezultate optime pentru motoarele care echipează motocicletele stradale. Poate fi folosit și cu benzină fără plumb.Lubrifiantul este aprobat pentru motocicletele și scuterele fabricate de grupul PIAGGIO pentru care garantează exploatarea în condiții foarte severe, dar poate fi utilizat și pentru lubrifierea motocicletelor și scuterelor produse de alți fabricanți.Poate fi utilizat și pentru motoarele dotate cu convertizoare catalitice. 
   

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T Cross

Agip 2T Cross

 • AGIP CROSS 2T este un lubrifiant complet sintetic, formulat pentru motoare în doi timpi cu putere specifică ridicată,  răcite cu aer sau apă  pentru motociclete de competiții (motocros etc.). Amestecul poate fi făcut manual sau automat și cu benzină fără plumb. 
   

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T Ecosint 15W30

Agip 2T Ecosint 15W30

 • AGIP ECOSINT este un ulei sintetic de concepție complet nouă, destinat tuturor motoarelor în doi timpi răcite cu apă. Este formulat cu aditivi speciali fără cenușă și un ulei de bază biodegradabil, care asigură un nivel foarte redus de emisii poluante (fum).Produsul este realizat special pentru amestecare cu benzină, chiar la concentrații foarte scăzute, în toate motoarele pentru ambarcațiuni, inclusiv modelele pentru competiții. 
   

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T Flash

Agip 2T Flash

 • AGIP FLASH 2T este un lubrifiant formulat cu uleiuri de bază minerale, pentru utilizare în motoarele în doi timpi cu solicitări medii, răcite cu aer sau apă (scutere etc.). Poate fi folosit  în amestec cu benzinele etilate și neetilate. Culoare rosie. 


 

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T Kart

Agip 2T Kart

 • AGIP KART 2T este un lubrifiant sintetic, pe bază de ulei vegetal, destinat motoarelor în doi timpi pentru kart-uri, formulat special pentru a satisface exigențele motoarelor care funcționează la turații foarte mari.Prepararea amestecului, în concentrația prescrisă de constructorul motorului, se face manual, cu benzină cu/sau fără plumb.  
   

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T Marinemix SM

Agip 2T Marinemix SM

AGIP MARINEMIX SM este un lubrifiant de amestec, fără cenușă, formulat pentru amestecul cu benzină.
Produsul este  destinat ambarcațiunilor dotate cu  motoare în doi timpi,  răcite cu apă, situate în afara bordului.
Lubrifiantul poate fi folosit și pentru prepararea manuală a amestecurilor benzină/ulei în proporțiile specificate de constructorii de motoare. 
 

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T Racing

Agip 2T Racing

AGIP RACING 2T este un lubrifiant formulat în mod special pentru lubrifierea motoarelor în doi timpi, răcite cu aer sau apă, exploatate în condiții limită.  Produsul este rezultatul experienței compartimentului ’’Competiții’’ din cadrul AgipPetroli.
Uleiul complet sintetic, pe bază de ulei de ricin, este indicat pentru prepararea manuală a amestecului.
AGIP RACING 2T asigură rezultate excelente în exploatarea motocicletelor cu diverse destinații: șosea, motocros, anduranță etc.   
 

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T Snow Racing

Agip 2T Snow Racing

AGIP SNOW RACING 2T este un lubrifiant cu emisie scăzută de fum, complet sintetic pentru motoare cu puteri foarte mari și turații ridicate care funcționează la temperaturi foarte scăzute. Este formulat cu cele mai bune uleiuri de bază sintetice și aditivi specifici care îi asigură performanțe excepționale în exploatare.
Produsul poate fi folosit și cu benzină fără plumb. 

 

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T Speed

Agip 2T Speed

AGIP SPEED 2T este un lubrifiant complet sintetic destinat motoarelor, în doi timpi, cu puteri specifice foarte mari, formulat cu un ulei de bază de cea mai bună calitate și un pachet de aditivi specifici care asigură produsului calități excepționale.
Este destinat celor mai solicitate motoare în doi timpi, răcite cu aer sau apă, asigurând  și lubrifierea în condiții optime a motocicletelor sport, de șosea.
Uleiul poate fi folosit și în amestec cu benzină fără plumb. 
 

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T Super

Agip 2T Super

AGIP SUPER 2T este un lubrifiant modern pentru prepararea manuală a amestecului pentru motoarele în doi timpi folosite pentru scutere, motoare mici agricole, răcite cu aer sau apă. Produsul poate fi folosit și la prepararea amestecului cu benzină fără plumb. 
 

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T Tec

Agip 2T Tec

AGIP TEC 2T este un lubrifiant semisintetic, cu grad redus de emisii sub formă de fum, destinat motoarelor în doi timpi, răcite cu aer sau lichid, ale motocicletelor.
AGIP TEC 2T este un produs formulat special pentru utilizarea în motoare dotate cu sistem de amestec separat (sistem de injecție al uleiului), însă poate fi utilizat la fel de bine  și în lubrifierea cu pre-amestecare.
Produsul poate fi folosit și pentru  amestecare cu benzină fără plumb. 

 

Cere oferta de pret Fisa tehnica