Frontier International Group - Cross the limit

Lubrifianti

Agip 2T Touring 15W20

Agip 2T Touring 15W20

 • AGIP 2T TOURING este un lubrifiant semi-sintetic, pentru motoare cu performante ridicate, racite cu apa sau aer, cum ar fi cele care echipeaza scuterele moderne. Desi este formulat pentru motoarele în doi timpi cu injectie de ulei, poate fi folosit si în amestec cu combustibilii mai grei si cu benzinele neetilate.  
   

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T Mix

Agip 2T Mix

 • AGIP MIX 2T este un lubrifiant modern pentru prepararea separata, sau nu, a amestecului pentru motoarele în doi timpi folosite pentru scutere, motoare mici agricole, racite cu aer sau apa. Produsul poate fi folosit si la prepararea amestecului cu benzina fara plumb.Culoare rosie.
   

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Eni 2T i-Ride Moto

Eni 2T i-Ride Moto

 • Eni i-Ride moto 2t  este un lubrifiant sintetic, cu emisie scazuta de fum, destinat motoarelor ?n doi timpi cu puteri ridicate care echipeaza motocicletele folosite ?n competitii. Este formulat cu cele mai bune uleiuri sintetice de baza si aditivi specifici sub forma de pachet care asigura performante exceptionale ?n serviciu.Produsul poate fi folosit cu sau fara preamestecare si asigura performante superioare ?n utilizare pe sosea si tot-teren. 

Cere oferta de pret
Eni 2T i-Ride PG

Eni 2T i-Ride PG

 • Eni i-Ride PG 2t este un lubrifiant sintetic cu emisie scazutade fum,  destinat motoarelor ?n doi timpi ale motocicletelor folosite ?n regim stradal sau ?n competitii. Este formulat cu cele mai bune uleiuri de baza sintetice si un pachet special de aditivi care asigura performante exceptionale ?n serviciu.Produsul poate fi folosit cu sau fara preamestecare. 

Cere oferta de pret
Agip 2T City Tec

Agip 2T City Tec

 • AGIP CITY TEC 2T este un lubrifiant cu un grad foarte redus de emisii sub forma de fum, destinat motoarelor în doi timpi de ultima generatie care echipeaza scuterele. Este formulat cu cu componenti sintetici speciali si este utilizabil pentru motoarele racite cu aer sau lichid.Este formulat, în special, pentru sistemele cu injectie de ulei dar poate fi folosit si în conditii de preamestecare. Produsul poate fi folosit si cu benzina fara plumb.Lubrifiantul a fost formulat special pentru a îndeplini cerintele specificatiilor  grupului PIAGGIO pentru modelele fabricate, în scopul asigurarii unor performante maxime,  dar poate fi utilizat si pentru lubrifierea motocicletelor si scuterelor produse de alti fabricanti. 
   

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T Racing Plus SAE 40

Agip 2T Racing Plus SAE 40

 • AGIP 2T RACING PLUS este un lubrifiant complet sintetic, pentru utilizare în motoarele în doi timpi cu solicitari foarte mari. Este formulat cu cele mai bune uleiuri sintetice si un pachet specific de aditivi care îi asigura performante exceptionale în serviciu. Produsul este destinat lubrifierii motoarelor în doi timpi cu puteri ridicate dotate cu sisteme automate de injectie sau preamestecare a uleiului.Poate fi folosit si cu benzine fara plumb. 
   

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T / SM

Agip 2T / SM

 • AGIP 2T/SM este un lubrifiant partial sintetic, cu auto-amestecare, formulat pentru utilizare în motoarele usoare în doi timpi, racite cu aer. Poate fi folosit si la prepararea manuala a amestecului. 
   

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T Auto Syntol 3011 15W30

Agip 2T Auto Syntol 3011 15W30

 • AGIP AUTO SYNTOL 3011 este un lubrifiant complet sintetic, pentru utilizare în motoarele în doi timpi ale ambarcatiunilor nautice. Este formulat cu aditivi fara cenusa si ulei de baza biodegradabil si care asigura reducerea considerabila a fumului din gazele esapate.Produsul este destinat lubrifierii motoarelor în doi timpi cu puteri ridicate dotate cu racire cu aer sau apa.Lubrifiantul, cu autoamestecare, poate fi folosit si cu benzine fara plumb. 
   

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T City

Agip 2T City

 • AGIP CITY 2T este un lubrifiant  semisintetic  cu un nivel foarte scazut al  emisiei de fum, destinat scuterelor de ultima generatie, cu motoare în doi timpi racite cu aer sau cu  apa.Este un produs formulat special pentru utilizarea în motoare dotate cu sistem de amestec separat (sistem de injectie al uleiului), însa poate fi utilizat la fel de bine  si în lubrifierea cu pre-amestecare. Produsul poate fi folosit si pentru  amestecare cu benzina fara plumb. 
   

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T City Hi Tec

Agip 2T City Hi Tec

 • AGIP CITY HI TEC 2T este un lubrifiant sintetic, cu grad redus de emisii sub forma de fum, destinat motoarelor în doi timpi cu puteri specifice ridicate, formulat cu uleiuri de baza sintetice de calitate ridicata si un pachet specific de aditivi care sa asigure produsului calitati exceptionale.Este destinat celor mai solicitate motoare în doi timpi racite cu aer sau apa, dând rezultate optime pentru motoarele care echipeaza motocicletele stradale. Poate fi folosit si cu benzina fara plumb.Lubrifiantul este aprobat pentru motocicletele si scuterele fabricate de grupul PIAGGIO pentru care garanteaza exploatarea în conditii foarte severe, dar poate fi utilizat si pentru lubrifierea motocicletelor si scuterelor produse de alti fabricanti.Poate fi utilizat si pentru motoarele dotate cu convertizoare catalitice. 
   

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T Cross

Agip 2T Cross

 • AGIP CROSS 2T este un lubrifiant complet sintetic, formulat pentru motoare în doi timpi cu putere specifica ridicata,  racite cu aer sau apa  pentru motociclete de competitii (motocros etc.). Amestecul poate fi facut manual sau automat si cu benzina fara plumb. 
   

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T Ecosint 15W30

Agip 2T Ecosint 15W30

 • AGIP ECOSINT este un ulei sintetic de conceptie complet noua, destinat tuturor motoarelor în doi timpi racite cu apa. Este formulat cu aditivi speciali fara cenusa si un ulei de baza biodegradabil, care asigura un nivel foarte redus de emisii poluante (fum).Produsul este realizat special pentru amestecare cu benzina, chiar la concentratii foarte scazute, în toate motoarele pentru ambarcatiuni, inclusiv modelele pentru competitii. 
   

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T Flash

Agip 2T Flash

 • AGIP FLASH 2T este un lubrifiant formulat cu uleiuri de baza minerale, pentru utilizare în motoarele în doi timpi cu solicitari medii, racite cu aer sau apa (scutere etc.). Poate fi folosit  în amestec cu benzinele etilate si neetilate. Culoare rosie. 


 

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T Kart

Agip 2T Kart

 • AGIP KART 2T este un lubrifiant sintetic, pe baza de ulei vegetal, destinat motoarelor în doi timpi pentru kart-uri, formulat special pentru a satisface exigentele motoarelor care functioneaza la turatii foarte mari.Prepararea amestecului, în concentratia prescrisa de constructorul motorului, se face manual, cu benzina cu/sau fara plumb.  
   

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T Marinemix SM

Agip 2T Marinemix SM

AGIP MARINEMIX SM este un lubrifiant de amestec, fara cenusa, formulat pentru amestecul cu benzina.
Produsul este  destinat ambarcatiunilor dotate cu  motoare în doi timpi,  racite cu apa, situate în afara bordului.
Lubrifiantul poate fi folosit si pentru prepararea manuala a amestecurilor benzina/ulei în proportiile specificate de constructorii de motoare. 
 

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T Racing

Agip 2T Racing

AGIP RACING 2T este un lubrifiant formulat în mod special pentru lubrifierea motoarelor în doi timpi, racite cu aer sau apa, exploatate în conditii limita.  Produsul este rezultatul experientei compartimentului ’’Competitii’’ din cadrul AgipPetroli.
Uleiul complet sintetic, pe baza de ulei de ricin, este indicat pentru prepararea manuala a amestecului.
AGIP RACING 2T asigura rezultate excelente în exploatarea motocicletelor cu diverse destinatii: sosea, motocros, anduranta etc.   
 

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T Snow Racing

Agip 2T Snow Racing

AGIP SNOW RACING 2T este un lubrifiant cu emisie scazuta de fum, complet sintetic pentru motoare cu puteri foarte mari si turatii ridicate care functioneaza la temperaturi foarte scazute. Este formulat cu cele mai bune uleiuri de baza sintetice si aditivi specifici care îi asigura performante exceptionale în exploatare.
Produsul poate fi folosit si cu benzina fara plumb. 

 

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T Speed

Agip 2T Speed

AGIP SPEED 2T este un lubrifiant complet sintetic destinat motoarelor, în doi timpi, cu puteri specifice foarte mari, formulat cu un ulei de baza de cea mai buna calitate si un pachet de aditivi specifici care asigura produsului calitati exceptionale.
Este destinat celor mai solicitate motoare în doi timpi, racite cu aer sau apa, asigurând  si lubrifierea în conditii optime a motocicletelor sport, de sosea.
Uleiul poate fi folosit si în amestec cu benzina fara plumb. 
 

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T Super

Agip 2T Super

AGIP SUPER 2T este un lubrifiant modern pentru prepararea manuala a amestecului pentru motoarele în doi timpi folosite pentru scutere, motoare mici agricole, racite cu aer sau apa. Produsul poate fi folosit si la prepararea amestecului cu benzina fara plumb. 
 

Cere oferta de pret Fisa tehnica
Agip 2T Tec

Agip 2T Tec

AGIP TEC 2T este un lubrifiant semisintetic, cu grad redus de emisii sub forma de fum, destinat motoarelor în doi timpi, racite cu aer sau lichid, ale motocicletelor.
AGIP TEC 2T este un produs formulat special pentru utilizarea în motoare dotate cu sistem de amestec separat (sistem de injectie al uleiului), însa poate fi utilizat la fel de bine  si în lubrifierea cu pre-amestecare.
Produsul poate fi folosit si pentru  amestecare cu benzina fara plumb. 

 

Cere oferta de pret Fisa tehnica