Frontier International Group - Cross the limit

Service auto

Programul de franciza Premio a fost implementat prima data de organizatia German Goodyear-Franchise (GDHS), în 1996, si este un concept al companiei Goodyear, furnizat partenerilor în sistem franciza. în 2002, Premio Elvetia a fost primul pas spre pietele internationale. La nivel european exista aproape 4.000 de magazine-service Premio, HiQ sau Vulco, din care peste 300 lansate numai în anul 2009, toate reprezentând acelasi concept. în aceste magazine-service se gasesc atât marcile de anvelope proprii ale Goodyear, cât si alte marci de anvelope, accesorii si piese de schimb, clientii directi beneficiind si de serviciile aferente pentru operatiuni de întretinere si montaj pe loc.

In prezent, magazine-service Premio sunt functionale în 6 tari din Europa de Est. Acum reteaua Premio este activa si în 15 magazine-service din România.

Frontier International Group a fost înfiintata în 1993 si îsi desfasoara activitatea în actuala locatie Premio din 2004.

 

Premio Frontier este primul magazin-service de profil in Cluj Napoca si al XIII-lea în reteaua de magazine-service Premio din România, dispunand de o suprafata totala de peste 800 mp, ce include show-room, hala de reparatii si depozitul, precum si cele 6 rampe de lucru si reparatii. Atelierul Premio Frontier este dotat cu aparatura la standarde europene, ca urmare a unei investitii de extindere si reamenajare.

In service-ul nostru puteti beneficia de urmatoarele servicii :

  • service de roti ( montare, echilibrare, reparatii pt. orice tip de roata );
  • revizii auto
  • reglaj directie
  • mecanica
  • reglaj faruri
Service Multibrand