Frontier International Group - Cross the limit

Service auto

Programul de franciză Premio a fost implementat prima dată de organizația German Goodyear-Franchise (GDHS), în 1996, și este un concept al companiei Goodyear, furnizat partenerilor în sistem franciză. în 2002, Premio Elveția a fost primul pas spre piețele internaționale. La nivel european există aproape 4.000 de magazine-service Premio, HiQ sau Vulco, din care peste 300 lansate numai în anul 2009, toate reprezentând același concept. în aceste magazine-service se găsesc atât mărcile de anvelope proprii ale Goodyear, cât și alte mărci de anvelope, accesorii și piese de schimb, clienții direcți beneficiind și de serviciile aferente pentru operațiuni de întreținere și montaj pe loc.

In prezent, magazine-service Premio sunt funcționale în 6 țări din Europa de Est. Acum rețeaua Premio este activă și în 15 magazine-service din România.

Frontier International Group a fost înfiintata în 1993 si îsi desfasoara activitatea în actuala locatie Premio din 2004.

 

Premio Frontier este primul magazin-service de profil in Cluj Napoca si al XIII-lea în reteaua de magazine-service Premio din România, dispunand de o suprafata totala de peste 800 mp, ce include show-room, hala de reparatii si depozitul, precum si cele 6 rampe de lucru si reparatii. Atelierul Premio Frontier este dotat cu aparatura la standarde europene, ca urmare a unei investitii de extindere si reamenajare.

In service-ul nostru puteti beneficia de urmatoarele servicii :

  • service de roti ( montare, echilibrare, reparatii pt. orice tip de roata );
  • revizii auto
  • reglaj directie
  • mecanica
  • reglaj faruri
Service Multibrand